Spa & Relaxavdelning

Välkommen till vår nybyggda spa & relaxavdelning!

Välkommen att koppla av i vår spa och relaxavdelning på vårt spahotell i Göteborg. Vår spaavdelning på hotellet är perfekt för den privata festen, företagsarrangemanget eller varför inte en svensexa eller möhippa i Hisingen. Elisero Hotell är ditt spahotell i Göteborg som har spaavdelningen och bubbelpoolen som passar alla tillfällen.

Vi är ditt spahotell i Göteborg som har fullständiga rättigheter. Utifrån önskemål skickar vi ut en meny där du kan förbeställa en ost och charkbricka eller en middag senast 7 dagar innan ankomst.

Vår relaxavdelning och spa är beläget högt på ett berg med en helt magisk utsikt. Här har vi 250kvm soldäck, vedbastuhus, vedeldade badtunnor, ångbastu, klassiskbastu med utsikt, stor uppvärmd utomhusjacuzzi och högtalare för musik.

OBS! Spa och relaxavdelningen på vårt spahotell i Hisingen måste alltid förbokas, se priser och information för att abonnera relaxavdelningen nedan.

Följande ingår i alla paket nedan:

  • Serveringspersonal
  • Lån av handdukar
  • Ni kan välja att spela er egna musik

Paketpriser för vår relaxavdelning

Bergspa

2h                 495 kr per person (minipris 10 personer)
3h                 695 kr per person (minipris 10 personer)

Högst upp har vi vår anläggning – Bergspa. Här omges du av en magisk utsikt och en ångbastu under en svajande stjärnhimmel. Här finns även en klassisk torrbastu, en stor uppvärmd utomhusjacuzzi, lounge och soldäck. Musik finns i både loungen, altan, ångbastu, torrbastun och i jacuzzin. I Bergspa ingår projektor.

Vedeldade anläggningar Bergspa

2h                 395 kr per person (minipris 10 personer)
3h                 495 kr per person (minipris 10 personer)

Ena anläggningen är mer ombonad av grönska så som vackra träd och buskar medans den andra har maximal utsikt. Här ingår även en vedeldad bastustuga, en vedeldad badtunna och en egen del av soldäck.

Harmony

2h                 395 kr per person (minipris 10 personer)
3h                 495 kr per person (minipris 10 personer)

Här ingår hela vår inomhusrelax med trevliga relaxytor, skandinavisk inomhusbastu och en uppvärmd inomhusjacuzzi.

InsideOut

2h                 395 kr per person (minipris 10 personer)
3h                 495 kr per person (minipris 10 personer)

Här ingår paketet Harmony och en vedeldad bastu utomhus.

Vedbrasan

2h                 395 kr per person (minipris 10 personer)
3h                 495 kr per person (minipris 10 personer)

Vid en skogsglänta har vi en av våra vedeldade anläggningar. Här ingår det en vedeldad badtunna, vedeldad bastu och altandäck.

Våra behandlingar

Klassisk massage

20 min/30 min: Du väljer vilket område som behöver djupgående massage. T.ex. rygg, nacke och axlar.

50 min: En djupgående klassisk massage av hela kroppen eller en mer ingående behandling av ett specifikt område som du och terapeuten kommer överens om.

Ansikts- och hårbottenmassage

25 minuter: En lugnande och avslappnande massage av hårbotten, ansikte och nacke med massagetekniker som verkar rogivande för både kroppen och sinnet.

Spamassage

25 min/55 min: En mjuk, lugn och rogivande massage med varm aromaolja för hela kroppen. I 50 min och 80 min ingår även en skön ansikts- och hårbottenmassage.

Peeling

30 min: Renande och mjukgörande för hela kroppen. Behandlingen avslutas med fuktspray. Gör din hud mjuk, len och smidig. Passar såväl sommar som vinter.

Skönhetsbehandlingar

  • Frans – och brynfärgning med brynplock, 30 min
  • Fransfärgning eller brynplock, 20 min
  • Brynfärgning inkl. plockning, 20 min

Boka rum

Sweden Hotels

Om Elisero Hotell i Göteborg, Hisingen

Välkomna till Elisero Hotell i Göteborg. Vi finns på Hisingen endast 5 minuter från centrala Göteborg, Vi är ditt spahotell som erbjuder en spaavdelning utöver det vanliga. Boka in en weekend med någon du bryr dig om eller varför inte en möhippa med tjejgänget? Koppla av i vår bubbelpool och boka in en avslappnande behandling.